oncontextmenu="return false"

badass.


Jag skall se på die hard idag, JAG! Kommer säkert hamna vid datorn tillslut, tycker inte att BOM BOM DRDRRR är så underhållande, men de kommer inte något annat idag på tvn. Iallafall så måste jag ge lite update på min farm, den är helrosa and I love it! Om ni har fb far och se ,så fabolous. Imorgon kommer människor antagligen hit, det är halloween eller något tydligen. Jag skall kanske vara en kanin eller en mommo, har inte bestämt mig än!:) Lutar sig mot mommon.

where do you hide when everyone is chasing you.Kandee, inspirerande förebild åt mig. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Jag skulle så vilja beställa från hennes webbshop, bara för att stöda det arbete hon gör. Tyvärr har hennes blogg blivit mindre om konst på senaste tiden, men far på kateorogierna som "kandee målar tavlor", "kandee ritar" och på "klara teckningar". Hoppas jag hittar mina hb pennor snart, så att jag kan äntligen börja rita ordentligt!

Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel.


Är i skolan nu, har skip. Kommer först hem klockan 6 idag.. Skall kanske fara och se på 'public enemies' idag med mamma men får se om jag orkar. 'Coco avant Chanel' har premiär nästa vecka i finland, 6.11! Kommer någon med mig? Vänttar på att se den!vincent van gogh 'almond blossom'


Dålig dag idag. Fysik, matematik och engelska idag på schemat. Som tur så kommer täydelliset idag och jag har några rader nötfri chocklad kvar. Men annars som jag sa dålig dag.. Oh..

jag vill inte ha någon annan nära mig ikväll.


Nu när jag kan uppdatera så tar jag chansen. Såhär så jag ut på fredagen.. Köpte en ny tunika med spets ärmar och spets på framsidan från Lindex på eftermiddagen före jag kom hem. Idag sov jag ända till klockan 2, gamla tiden. Annors har jag tagit det lugnt, mata noras katter, gjort matematikläxor.. inget skärskilt. Har inte alls lust att fara till skolan imorgon, vakna tidigt, meika mig fult, äta morgonmål på tåget, komma hem sent, göra läxor och göra de om igen de nästa dagarna, veckorna, månaderna. depp.

det fungerar igen.


Det fungerar igen att ladda upp bilder på bloggen! Den här bilden gjorde jag för ungefär en vecka sedan, och försökte få den in hit. Jag meddelade blogg.se om mitt problem om att ladda upp bilder så de fixade det. Mer uppdatering nu. Bloggen är back on track, men inte jag. roligt.

-

Jag kan inte ladda bilder på min blogg mera, skall försöka få det fixat. Men tills dess, hold on!!

fjällräven, love it.
RSS 2.0