oncontextmenu="return false"

we met at the bloodbank.

På söndagen städade jag mitt rum ordentligt, gick igenom varenda papper och varenda en sak i mitt rum. Kastade bort en massa och flyttade möbler. Hängde äntligen upp en tavla jag fått från min syster från vatikanstaten! Hittade gamla teckningar från 2006-2007, som denna halvfärdiga barbieteckningen. Åh, mitt rum blev så fint.

rarariotalpharevmarycostairon&wine.

Ra ra riot – can you tell
Iron & wine – each coming night
Jose gonzalez – down the line
Alpha rev – new morning
Bill shirley, Mary costa – main title/once upon a dream/prologue

den låg där blygt på köksbordet.

Idag efter skolan hade jag som plan att läsa på matematik provet, göra min portfölj färdig och läsa på matematik provet. Men vet ni vad jag just märkte, min bok har kommit! Nu skall jag sätta på teèt och byta till skönare kläder och dyka in i Michaela Fornis värld.

pics 10.04.


bittersweet

lördagen den 10.04.

Var är mitt jävla badkar, var är det nu. Kanske den inte räcker den här gången. Festen var misslyckad och kunde inte känna mig mer oönskad. Dansgolvet var nästan tomt och musiken det samma gamla dunkadunka. Nu ska jag lyssna på törnrosas soundtrack och försöka glömma allt. Allt. Låt mig det.

fredagen den 9.04.

Den här är den dagen då jag skulle behöva ett badkar mest. Komma hem, slänga väskan i hallen, sätta på det varma vattnet som sakta börjar fylla karet medan jag plockar fram den nyaste ELLE och sätter på Bon iver. Börja klä av mig, sätta badrocken på och håret i tofs. Kliva i, njuta av att vara hemma, förbanna min matematik lärare och bada bort den här hemska dagen.


jasonmrazboniverfleetfoxesiron&wine.

Jason mraz – details in the fabric
Bon Iver – Blindsided
Fleet foxes – white winter hymnal
Iron & wine – such great heightssomeday. everything. will. happen.


PARTY!!


update: hemma redan, 02:42, jäkligt roligt hos lotta. Otydligt bild, jag vet, men vi hittade inte ljus någonstans. Skrattade på golvet med Malin och pratade något som jag inte kommer ihåg med Jennie på trappan. Oh, och hoppade på soffan till imma be med black eyed peas. Gotta love to be seventeen. Gotta love.

queen of hearts.

Jag vill ha det här läpparna.

släktmiddag.

Snart skall jag gå till vår släktmiddag och äta mig full på påskmat, senare äta mina chokladägg och måla de andra äggen. Igår for jag ut och festa med mina syskon, som var smått olagligt, så jag är ganska slut just nu. Men. Solus semel vivis. You only live once. För att använda latin igen.

od bieguna.

Idag bär jag på min vackra ring från polen, den kostade 11 zloty som blir ungefär 3 euro (!!). Älskar stora klumpiga ringar.

bon iver.

Blood bank
Skinny love
For emma
Flume
Re:stacks
The wolves
Babys

RSS 2.0