oncontextmenu="return false"

spets.

Framsidan är färdig. Är mycket nöjd. Limmpistolen är ännu varm. Jag håller på att klippa ut änglar ur arket med pappersbilder. Jag hämtade just blåbärs soppa och lyssnar på Bon Iver. Påsklovet är härligt.

scrapbooking.


Fick alla bilder jag beställde på söndagen hem idag! Jag hade bara en lektion (love test week), art, där jag kladdade på min giraff oljemålning (skisset är bättre..) efter det köpte jag en fotografi bok. Perfekt början på påsklovet!

damien rice.

The animals were gone
Accidental babies
Rootless tree
Elephant
Grey room
Dogs
Cannonball

they say that lightening never strikes twice.


Jag är inpackad i bandage, dränkt i Ice Power, vill inte på röntgen och kan inte sluta sjunga det här.

test.


(bloggen är under konstruktion, bild från der berliner zoo 2008)

mer än inget.

Förra veckan. Rullade jag kåldolmar. Gick på en sopranos-konsert. Åt kaka i skolan. Träffade vänner. Grät. Skrattade. Gick på teater. Åt på en turkisk restaurang. Funderade på min framtid. Firade födelsedag. Köpte påskägg och choklad kaniner. Läste. Skrev. Spelade brännboll och förlorade. Gick igenom gamla bilder. Tänkte på döden. Tänkte på allt. Tänkte för mycket.

av michaela forni.


Nu beställde mamma den åt mig! Åh, vad jag kommer att älska den. Finns här.

rated r.


En av den bästa skivan jag hört på, väldigt uttänkt. Love it. Lyssna. Här.

girafe.


(idag for allt fel)


mer än bra.

Den här veckan har jag. Varit på en hemmafest. Träffa nya människor. Fått äntligen spotify av jätte snälla Peter. Fått ett snyggt DFJ halsband av mamma. Hållit mig hela veckan utan godis till lördagen. Gått 10 meter i 1 meters snö i festkläder. Shoppat med Johanna sötnos. Skrivit dikter. Köpte den nya ELLE. Läst "Marilyn Manson" självbiografen slut. Gjort en jätte god lax-couscous-wook-pinjenötter middag. Gått på "Alice i underlandet" med Ina. Träffat Lotta och skvallrat. Söndrat min plattång. Vunnit i korgboll. Skickat fyllosms till honom. Hört på Laleh och beslutit att mitt år som sjuttonåring kommer att bli bra. Mer än bra.

lycklig.

Fan vilken bra dag idag. Fastän jag bara sov i 4 timmar vaknade jag med ett leende som var fastklistrat och har varit så himla lycklig hela dagen. Dagen blev ännu bättre när jag fick ut mina essayer i svenskan. Jag har haft problem med min svenska från startten och blev nästan utkickad från kursen i ett skede. Men jag ville inte ge upp och började verkligen studera hardcore och inte missa mina lektioner. Och min lärare märkte det, min feedback idag lät som massor med blå disneyfåglar kvittra. Hon sa att jag gått framåt och mest av allt var hon nöjd med min dikt som fick tre feta !:en av. Jag vill bara suga in all min lycka, så länge det räcker.

(jag var lite väl dryg idag också men ibland behöver man det)

i want your leather studded kiss in the scene.Igår var skoj. Riktigt äkta omogen fyllo fest a la finländska tonnåringar. Me like, fast jag var nykter hela kvällen.
Dagen började med rice and krispies (som vanligt) och slutade med att jag stod i köket och hackade och lagade åt mig en sallad klockan 3 på natten haha. Förfest hos låtta igen, som bilderna är från. Min kamera reste sig imisstag till pojo på natten.

he scents the air for his prey.


En sån här ring vill jag ha, så jäkla tuff eller hur. Från cocoo.

Eller en sån här fran JohannaN, bild tagen från DennisM.

du borde redan sova, Laura.

Idag vaknade jag 05.00 och hade bara sovit 3½ timme. Imorgon skall jag vakna 5.20 och om jag räknar rätt kommer jag bara få 4½ timmar sömn inatt. Och för att top that så var jag idag i espo isplan klockan 8.15 och försökte likna bambi så lite jag kunde. Imorgon 8.15 skall jag stå i skolans gymnastiksal bunden i rep och säkerhetslås och försöka väggklättra, jag hoppas att jag inte somnar där uppe. Jag behöver sömn, och vi som just hade 8 dagar ledigt. Snälla, säg mig att påsklovet räcker längre och att det är helst nästa vecka?

RSS 2.0