oncontextmenu="return false"

KANYE WEST SHORTFILM RUNAWAY


en av den mest visuellt vackra film jag har sett, älskar färgerna, sättet, dansen, kulisserna, explosionerna, rådjuren, musiken, kostymerna, fyrverkeriet, SE DEN!!

la belle au bois dormant.

Den här veckan har jag.. tittat på törnrosa, ätit middag med de bästa hos elin, druckit vinterns första glögg med mia och emilia, skrattat så mycket att knäna blev svaga och föll i snön, dansat till dålig musik, drömt mardrömmar, ätit pannkaka och väntat så himla mycket till julen!


den här bilden får mig verkligen att drömma.


ursprung

SUNDAY

-mamma hjälpte mig med tyska läxorna, tömde diskmaskinen, har fixat mig, nu till tågstationen-middag.
SATURDAY- hos victoria, drack en god smoothie, pratade om resor- JAG VILL RESA IGEN!!

FRIDAY

Dåliga dagar- min iphone har blivit stulen. Jag är mest ledsen på allt just nu på grund av det och är ännu sjuk. Positivt- jag träffade min vän paulina igår över några drinkar på en bar i helsingfors, det var roligt att prata ut vad som har hänt i våra liv. Imorgon är jag bjuden på middag till min syster så då åker jag tillbaka till stan.

nu.

Kom hem från italien igår på natten. Har inga bilder just nu. Glömde min iphone (ångest!)där och är bitter (och sjuk i förkylning). Vill köpa den här till söndagen och så älskar jag den här kjolen. Lyssnar på touslesjours playlist fall på spotify. Önskar mig pengar och den efterlängtade kameran till julen. Mest av allt vill jag bli frisk. Nu måste jag göra min matematik-läxa. Mer om italien, hade det roligt (skrattade myycket).

RSS 2.0