oncontextmenu="return false"

VSLUT

det här veckoslutet har jag.. ätit tre rätters middag, bowlat med fina vänner, ätit födelsedagsmiddag för paulina med 12 andra, skålat med champagne, köpt en kavaj, druckit shots, målat läpparna röda, träffat en massa nya människor och äntligen bestämt att färga mitt hår (den här veckan, promise, jag skjuter det hela tiden upp..). men nu gym med mia!

MÅNEN3

MÅNEN2

vaknade upp ur en mardröm (världens undergång, månen kom närmare jorden och exploderade, förstörde jordens rutt kring solsystemet, vi alla frös, himlen regnade med snö och gnistrade och gaser formade mönster runt världen, det var vackert men samtidigt betydde det något så fullt med sorg och missade chanser). efter drömmen: skola, nap, gym, skins, te.

ps. hur otrolig är inte rymden? att vi bor i en 4,6 miljarder år gammal planet som cirkulerar runt en stjärna som är en miljon gånger större? såg ni hur stor månen var igår? den kommer inte vara lika nära jorden på 20-30 år.

MÅNEN1

en med rymd, en med glitter, en med gråa moln.

jag ligger i min säng med datorn på min famn bland många täcken, dricker mammas vinbärssoppa, har sunkiga kläder på, lyssnar på ledsam musik och saknar min vän så att det tar ont. egentligen vill jag bara måla eye-liner på, klä mig i fina kläder, pärlor, tunna svarta strumpbyxor och gå på den här utställningen. jag vill så ha en ändring, klippa mitt hår eller köpa nya skor, ytligt men det behövs nu (det behövs alltid emellan).

ibland undrar jag vad jag håller på med. min hjärna, mitt hjärta.

SUNDAY cravings


vackra stayups 6,95-hm, klänning modekungen

ångest

allt bygger sig upp, högt. allt blir mer extremt och mer allt. till sist känner man hur man har tappat sitt huvud, sina tankar ligger likt döda på marken. till sist finns det inget mer en ett tryck i halsen och en jäkla ångest. hur vacker var han inte när han var 17?

förfest!!


härlig vecka!! östlings yngsta säger: we aaaalll love yoooou! you don't even know how much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0