oncontextmenu="return false"

lady gaga- pokerface (piano version)


Åh jag älskar det här. Johanna girl berättade åt mig att det fanns ett klipp på lady gaga när hennes röst är inte remixad. Det här bevisar verkligen att hon påriktigt kan sjunga, som inte så många andra kända artister nuförtiden kan säga. Omg I love it.. kan inte förstå att jag missade henne när hon var i finland..

saturday's shopping.1. Leopard leggings- vila 2. Svarta leggings- gina

3. Kjol- gina (bilden ger inte en rättvis bild hur fin den är)

4. Cardigan- gina


5. Linne- gina

6. Svarta legging-byxor- gina (skinny jeans)

7. Hjärtformade stora örhängen- accessorize

the Lego Batman & Superman Movie.


Hittade det här klippet på youtube, tryck på HQ för att se filmen med bättre kvalite. Jätte skickligt lagat.

jag.

Jag började just tänka vad som människor egentligen tänker om mig. Jag menar också vad mina vänner tänker egentligen om mig. För det har börjas kännas nu mer än förut, att fast jag är med mina vänner är jag inte jag. Ibland kan jag märka att den personen som jag egentligen är kommer fram mer och ibland stängs jag helt och hållet av. Fast jag är med jätte nära personer, är jag inte all tid mig själv. När jag kan vara helt mig själv är tex. när jag är med min mamma, när jag talar med låtta på natten på msn, när jag blir hemst ivrig att höra ett skvaller med mina vänner eller berätta något sånt, när ina och jag är mitt uppe i våra skämt och slutligen .. när jag är ensam i mitt rum, eller ensam överhuvudtaget. Och pågrund av det här är jag säker på att det finns massor med männsikor där ute som har helt fel bild av mig och hur jag är..så.. GUMMA GUMMA.
(jag menar inte en gammal kvinna gumma utan.. ehm.. gumma som använda ett gummi)

JAG KLARADE AV DET!


Jag lärde mig igår att göra den omtalade "rosettfisyren", men istället för att laga den stora versionen (hela håret)  så gjorde jag den mindre versionen med en liten rosett på sidan av huvudet. Fast min blev liten för mycket på mitten av huvudet, men ändå jag klarade av det! Och det kan verka lite spretigt, men det är för jag har en lamppa bakom mig och jag använde inte hårspray.  Så se och beundra, för det tog en tid att komma till det där..

sweeney todd music.

Jag och ina har sjungit dom här sångerna hela dagen, när jag säger hela dagen menar jag hela dagen. Speciellt "pretty women".
Johanna

Pretty women

Not while i'm around

"crossing over".


Sprang just efter en glassbil, vi köpte puffetar. Altså är jag i helsingfors nu! Tågresan gick helt okej men herre gud kan dom inte skaffa air conditioners till spårvagnerna?! Vi skall väll fara snart och se på någon film, får se om jag får aina tvingat med på brüno. Men jag reserverar platser åt oss nu till "crossing over", en film om invandrare som försöker slippa in till staterna. Nabadeey!

RSS 2.0