oncontextmenu="return false"

dec

Annat jag önskar för min födelsedag är den här kameran, badbomber från lush, stora papiljotter med pinne, läsvärda böcker, ett nytt rött läppstift och en massa kärlek.

dec

En sak jag önskar mig till födelsedagen är en vit kanin lampa. Såg en bild något år sedan av en och har sedan dess varit fascinerad av dem. De finns bla här och här.

hemma!

Känns så skönt att vara hemma. Stockholm var snötäckt och jag julhandlade bara lite. Hann inte till skolan idag så jag stannade i helsingfors och köpte de sista klapparna. Nu skall jag äta poptarts och se på gg.

TUES

Skola, historietest, pepparkakor, gilmore girls(hanna det är ditt fel att jag är fast), läxor, städning, yoga, dusch, omelett och youtubeklipp- min tisdag.

lelove


FRI/SAT/SUN/MON

De senaste veckorna har det hänt mycket, hela tiden, varje dag. Men jag tycker om det. På fredagen åkte jag till borgå med andra vänner för att hälsa på en annan vän. På lördagen mötte jag upp emilia och mia i helsingfors och julhandlade lite. På söndagen hade jag min middag. Idag har jag gått till skolan, sett på gilmore girls och tränat. Nu- päron, mandarin och crackers med brie.

FRANCE

Hela dagen har jag förberett mig för min dinner. Nu är ratatouillen färdig, tartatan bakelserna är redo att fara in i ugnen och min table de formage är utsmyckat med vindruvor. Bienvenue sur mon dîner!

WEEK

Den senaste veckan var hektisk. Vakna 06.30 varje dag, läsa 45 minuter, prov, studera i biblioteket 3 timmar, jobb 4 timmar, hem, läsning 3 timmar, väckning 06.30.. en hel vecka. På fredagen blev det bara för mycket, på kvällen var det supé. På lördagen åkte jag till esbo på fest. På söndagen köpte jag lite i stan. På måndagen firade vi självständighetsdagen traditionellt. På tisdagen hem med 06.34ans tåg, ny period (som jag inte trivs med). Idag- vila.

RSS 2.0