oncontextmenu="return false"

billyholiday.

Billy Holiday – You Go To My Head
Billie Holiday – Until The Real Thing Comes Along
Billie Holiday – They Can't Take That Away From Me
Billie Holiday – I've Got My Love To Keep Me Warm
Billie Holiday – Night And Day
Billie Holiday – The Man I Love
Billie Holiday – The Very Thought Of You

NOW PANCAKES!!


cream cheese.


eclipse.

Idag skall jag till helsingfors, träffa vänner från skolan, äta ute med mina systrar, kolla in rean, storhandla i the bodyshop och se på eclipse klo 00:03!

midsommer.

Vårt hus har hela dagen ekat av Billy Holiday. Har fixat mig, packad och sett några avsnitt av satc. Snart till j's sommarställe och fira!

charlotte york.


Min favorit i satc, hennes första bröllopsklänning är to die for (vera wang).


lelove.


24.i want to finish your sentences.500 days of summer soundtrack.

Mumm-ra – She's Got You High
The Smiths – Please, Please, Please, Let Me Get What I Want - 2007 Remastered Version
Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit
Feist – Mushaboom
regina spektor – Hero
The Temper Trap – Sweet Disposition
Meaghan Smith – Here Comes Your Man

lexicon.


avslutning.

Igår. Inte jag mer. När jag var 14-15 år var sånt underhållande, då sprang jag runt och började prata med okända. Då stal jag horn loudspeakers och sjöng i dem för hela parken. Då hoppade jag från klippor och brydde mig inte för hur många blåmärken jag skulle få dagen efter. Då danssade jag i lera. Nu känns det som jag behöver något mer än det. Om 8 månader fyller jag 18. Om åtta månader danssar jag på högtalare istället. Avslutning.

text (♥) av michaela.

lejon.

19 jan / 02:04 av Michaela Forni under: kärlek.

En gång satt jag och sjöng björnen sover och Linn tittade på mig och sa att "ibland undrar jag vad som försiggår i ditt lilla huvud" men jag vet oftast precis vad som försiggår. Förutom vissa ögonblick när jag sjunger högt i falsett eller gör konstiga ljud eller bara tittar rakt fram. "Vad är det Forni?" frågar Agnes mig jämt och jag skakar på huvudet och säger 'ingenting' men det är alltid något. Petra brukade skaka på huvudet när jag låg på vardagsrumsgolvet och lyssnade på opera på högsta volym och väckte hela huset, "vad tänker du på nu då?" sa hon och skrattade och jag svarade inte men visste precis vad det var jag tänkte på. Jag är alldeles för medveten om mig själv och jag känner mig själv alldeles för bra. Det är alltid något men jag vill bara inte berätta för någon vad. För jag vet att den enda som verkligen förstår sig på mig det är jag själv, jag kan önska att jag inte gjorde det.

Jag läser en bok om en flicka som lär sig magi och hennes pojkvän är fysiker. Hon funderar kring sin andra hälft och om den verkligen existerar. Han säger till henne att alla atomer som finns har funnits sen dag ett, de är samma nu som för tusentals år sedan de bara förändras. De atomer som finns i dig kan ha funnits i en växt eller på en insekt tidigare förklarar han. Och hon frågar honom om de kanske har funnits i en annan människa och han svarar ja. Hon hoppas att hon har lite av honom i sig för då måste han väl vara hennes andra hälft. Hur kan man egentligen veta? Jag har träffat så många människor i mitt liv men ingen som helt förstår. Jag undrar om det finns någon som har lite av mig i sig. Som är en förlängning av mig själv och som kommer att förstå utan att fråga.

Det märks att du är lejon brukar folk säga till mig. Jag tänker på allt jag har jagat och hur fel det har varit, det har bara varit saker jag vill äta upp och inte saker jag vill behålla. Jag älskar jakten och när jag får det jag vill ha sväljer jag snabbt. Min andra hälft skulle jag nog inte äta upp. Ibland får jag inte det jag vill ha och jag vet precis vilka det är. Då kan det hända att hoppet tar över och jag fortsätter ändå, tills jag inser att jag varit naiv och inte tänkt klart. Din andra hälft kommer inte att försöka springa ifrån dig. Han kommer att le som mannen i Paris log mot mig när jag gick förbi och var mitt uppe i ett skämt. Man ska inte springa i onödan, helt enkelt.


väska.Jag älskar älskar älskar min nya väska. Så himla fin och praktisk. Jag visste inte att så mycket skulle rymmas i den men tydligen så ryms ALLT i den(och jag tar med mig de mest onödigaste sakerna). Idag var det skolavslutning. For till omena efter på glass och firade med vänner, middag ute med familj och sex and the city 2 med syster efteråt. (ps jag vågade färga naglarna turkosa, ångrar inte!!)

twilight.

Jag kolla just på new moon. JAG SMÄLTTER!! Det är sjukt, ingen film har någonsin gjort mig känna så här. Början var dåligt gjort, men slutet. SLUTET!! Vad edward sa. VAD EDWARD SA!! Och jacob. Shirtless.
Jag måste börja läsa böckerna på sommarlovet!!

the perfect dress.


Idag körde bussen förbi min skola och jag glömde att stiga av. Så efter 5 minuter var jag i helsingfors istället, woops.
Jag kollade weekday igen och blev lika besviken.Köpte ett par väldigt icke Lauraiga örhängen och ett turkost nagelack (vet inte om jag vågar använda det dock).Gick in till moneky igen och blev besviken igen. Hej åttital och alice i underlandet inredning, jag började må illa (snabbt ut).
Köpte en fin liten väska från hm. Väldig mjuk/kaffeig färg.
Hitttade efter 5 timmars sökning KLÄNNINGEN!! Det finns bara en av fyra av dem kvar i finland. Fast priset var ganska högt så älskar jag kvaliten och att den just är så unik.
(ignore badrummet) HÄR ÄR DEN!! Från en liten mysig butik serpetti.Jag kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är att jag hittade den. Hade verkligen inte hittat något som jag tyckte om på hela dagen, och så brukar jag inte passa alls i klänningar.

skoldag.


Tittade på en söt topp i hm.
Vill ha dessa boyfriend-shorts till sommaren!!En alternativ klänning från lindex, på rea 20€. Den kändes väldigt bröllop.http://publishme.se/631746/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Fina skor med kork-kilklack, men jag tycker inte om banden i hälen. Men älskar färgen de hade, så mjuka och kaffeiga.
Min syster har fått ankor!! Mitt favoritdjur som barn, jag vet jag är ganska konstig.

något som den här.


hm garden collection, bara 20 euro!! Hoppas hoppas den finns kvar.

ångest.

Vad skall jag ha på mig på avslutningen? Finns det ännu plagg från hm graden collection? Jag vill ha något vitt, gärna med spetsdetaljer. När stänger Zara? Är det för sent att börja använda b.u.s? Varför är det redan tisdag!!

can you tell.

image my own

musicaboutlove.

Wolfmother – Love Train
Bon Iver – Skinny Love
Taylor Swift – Love Story
Ra Ra Riot – Can You Tell
Twilight Romantic Saga – Lullaby
David Guetta – When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland)
Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby
Twilight Romantic Saga – New Moon
Disney Characters – Finale (Sleeping Beauty)

treasure.


image lelove

RSS 2.0