oncontextmenu="return false"

m.Min michaela-forni obsession har vuxit. Brevid min ELLE hög (minskat pågrund av syster) och En bok om kärleken av michaela forni ligger den. Jag har kopierat från hennes blogg allt hon har skrivit under "kärlek" och satt ihop som en egen ny bok. Med text på varje sida. Iallafall över 90 sidor. Lugn, jag använde min skolas printter, hoppas jag inte blir kickad pågrund av det här. Men det skulle vara värt det.

you are one cool cat.


image lelove

randigt.


Den här söta sommartoppen fick jag av mamma från göteborg när hon kom hem. Plus en annan likadan med andra färger. Och så har jag fått världens finaste telefon av mina föräldrar TACK!!

ylvanias äventyr.

Idag har jag suttit på tåg i 7 timmar. Nu:- bioreport - biotest. Annors så har jag fullpackat schema veckorna framöver. Jag har illustrerat bilder till en barnbok också!

magnusweideskog.


Jag vill vara Michaelas vän, då skulle jag ha fått höra Magnus Weideskog live igår i hennes lägenhet! Från första gången jag hörde hans Try  sleeping with a broken heart var jag fast.

malcolm lincoln-siren.


Estlands eurovision bidrag. Annars bryr jag mig så mycket av hela tävlingen, men igår hörde jag deras bidrag och blev tagen. Juryn sågade den. Fast den är inte ett klassiskt ESC bidrag så kommer jag att rösta för första gången. Det här är något bättre än ESC, och musikvideon är bara underbar.

RSS 2.0