oncontextmenu="return false"

polen.vi såg vackra bygnader.

de hade söta vattenrör.

jag köpte bland annat en snygg skjorta med markerade axlar.

det var vackert på landsbygdelsen.
vår lägenhet var fin med blommor.

ina kom på söndagen.

alla hus i gamla delen av staden var jätte fina.

hemresan var hemsk, det kändes att mina öron sprack.

Vi kom redan hem på onsdag-kväll men jag har luggit i min säng sen dess. Började bli sjuk i polen redan på söndagen och en dag stannade jag i vår lägenhet halva dagen för att vila. I dag har jag inte heller kunnat göra något annat än att vila.
Men mer om polen, de var jätte fint där och bättre än jag trodde. Jag köpte massor med fina saker och det var roligt när ina kom på söndagen. Jag, mamma och pappa gick till koncentrations lägret stutthoff före de andra kom. Jag tycker nu efteråt att det var bra att jag har upplevt det men förståss var det obehagligt, speciellt när jag gick in i gaskammaren..
Vi skulle fara på Chopin koncert men den var slutsåld. Men vi for till en jazz klubb på tisdagen och lyssnade på jazz live vilket var verkligen bra men jag måste väntta på min mat i en och en halv timme!! Iallafall så gick vi på museér, for på manikyr och åt gott.

do widzenia.

Om en kvart kommer pappa efter mig och sen skall vi köra till flygplatsen. Min syster kom in för 45 minuter sedan och sa det då jag just kom ut ur duschen. Så jag packa snabbt allting och nu är jag jätte nervös för det känns som jag har glömt hälften av sakerna jag skulle ta med. Om ni inte visste så skall jag till Polen. Vi skall väll fara på några konserer och turista bara. På söndagen kommer Ina också så det blir roligare! Och btw hon fyller 17 år idag så GRATTIS INA!!

"some Cupid kills with arrows, some with traps."- william shakespeare.

Glad vändag alla. Idag for jag inte och rida pga att jag ännu är för sjuk för det.. Men jag for och såg på "it's complicated" med mamma och så hade vi fattiga riddare idag. På kvällen skulle jag se på merlin men till min besvikelse hade jag sett på alla avsnitt redan fast jag trodde att jag hade ett speciellt sparat :(. Imorgon skall jag till skolan, ny period, men hoppas att den här veckan far fort for sen är det lov

bildregn.(säg till om jag skall ta bort foton)

i want your drama, the touch of your hand.


film från fredagen, 12.2.

pics från förfst igår.
Fast jag har varit hemma sedan onsdagen pga min förkylning for jag ut igår.. Hade det helt okej, inget speciellt hände. Lägger ut bilder från festen när jag hittar min sladd till kameran, mitt rum är en soppa nuförtiden jag hittar knappt inget jag söker. Idag har jag haft stegring igen och mest vilat, imorgon skall jag väll och rida som skall bli jätte roligt. När jag var mindre hade jag fobi mot hästar men nu tycker jag de inte är lika obehagliga och det skall bli roligt att lära sig rida. Men nu skall jag fortsätta de på merlin!!

remember.put on a smiling face.


Hej. Nu skall jag snart fara till mia och titta på film och så med de andra flickorna. Har skidat hela dagen med mamma idag, är ännu helt röd om kinderna av all frisk luft. Och så har jag varit och handla med mamma, köpte en ny jätte fin mörk lila pärm till mina papper och en liten svart maskin som gör hål med. Fick också en maskin där man kan trycka sina eget valda meningar, i bläck, vad heter en sån? Iallafall så skall jag börja fara nu!

sommarminnen.


Åh vad jag längtar till sommaren. Inte kanske till stranden och hettan, men till fritiden. Idag var jag hemma, behövde lite tid. På sommaren har man hur mycket tid som helst! Då måste man inte öva till finska prov och så.. inte som jag har gjort det idag heller höhö. På den här bilden var jag i helsingfors och vi skulle just fara till barösund med ina och mina föräldrar, åh.

RSS 2.0